Blijf up to date!
Volg mijn blog en social media kanalen voor de mooiste looks, nieuwste merken, inspirerende interviews en nog veel meer!
Follow & share

Search:

VT wonen designbeurs

img_5726
okt 03 2016

VT wonen designbeurs

Van 27 september t/m 2 oktober was het weer tijd voor een van de leukste interieur evenementen van het jaar, dat plaats vond in de Amsterdam RAI: De VT wonen designbeurs. Je kon hier niet alleen inspiratie opdoen bij de diverse stijlstudio’s, maar er was ook ruimte om stijladvies te krijgen van een van de adviseurs. Ook kon je interieur accessoires kopen en waren er diverse interieur stylisten in het wild te spotten zoals Frans Uyterlinde, die we allemaal wel kennen van het televisie programma van VT wonen.

Nu het weer wat kouder is geworden, is het helemaal geen straf om de hele dag binnen te spenderen. Als je dan ook nog wordt geïnspireerd, geadviseerd en je slag kunt slaan in diverse interieur shops, is dat natuurlijk super. Ik ben met een vriendin gegaan wie net een appartementje heeft gehuurd en dus druk op zoek is naar mooie accessoires en dergelijke, dus zij kon wel wat inspiratie gebruiken!

De keuze was in ieder geval reuze. Van een houten wereldkaart en leuke spreuken als decoratie op je wand tot nieuwe trappen, vloeren en tegels, aan inspiratie geen gebrek. Oneindig veel stands waren verdeeld over 3 hallen: De design hal, de inspiratie hal en de wonen in stijl hal.
Okergeel en koel blauw, maar ook pastels waren sterk vertegenwoordigd en deze kleuren gaan we dan ook veel zien. Daarnaast zag je veel stands op het gebied van duurzaam wonen, omdat we daar steeds meer behoefte aan hebben. Anderzijds waren er ook veel stands met moderne technologische audio & video toepassingen.

Ook was er een shop van VT wonen zelf, waar genoeg leuke items te shoppen waren, die je ook terug vindt in de webshop.

img_5479 img_5552 img_5616 img_5638 img_5663 img_5666img_5736img_5737img_5761img_5767

Wat ik ook erg verrassend vond, was het Boutique Hotel. Het oogde als een chique stand waarbij veel gebruik werd gemaakt van donkergroen als hoofdkleur en goud en okergeel als accentkleuren. Toen ik naar binnen liep en in het klein het logo van de Karwei zag, zei ik vol verbazing tegen mijn vriendin: Dit is toch niet van de Karwei? Maar het bleek wel zo te zijn en het schijnt dat ze een hele andere weg in willen slaan en dat is ze gelukt. Het zag er heel erg chic en stijlvol uit, dus dat vond ik heel verrassend!

img_5712 img_5715 img_5718 img_5726

Ook was er het VT wonen huis, waar allerlei stijlstudio’s zijn samengebracht tot een mooi geheel. Het was een mooie combinatie van modern en vintage en er ontbrak niets. Genoeg moois om je ogen uit te kijken!

img_5787 img_5803img_5827 img_5830 img_5855

img_5770img_5859

Ook het winnende design van de VT wonen ontwerp wedstrijd was aanwezig in dit huis, namelijk deze houten kast met touwen.

img_5814

Het was een mooie editie met veel inspirerende stands. Ik heb genoeg ideetjes opgedaan, leuke nieuwe merken en designers ontdekt en mooie items en trends gespot, dus ik kan weer lekker aan de slag!

Share Post