Blijf up to date!
Volg mijn blog en social media kanalen voor de mooiste looks, nieuwste merken, inspirerende interviews en nog veel meer!
Follow & share

Search:

Embellished blazer

dsc_1483
okt 29 2016

Embellished blazer

Dat de winter voor de deur staat¬†moge duidelijk zijn en ik heb steeds vaker zin om met een hele dikke trui, een dekentje en een enorme kop thee op de bank te gaan liggen. Toch zitten er zo nu en dan nog van die prachtige dagen tussen zoals vandaag. Het zonnetje schijnt lekker en het is gewoon 14 graden. Daar moet je natuurlijk optimaal van genieten! Ik ben dan ook lekker optimistisch met mijn denim rokje ūüėČ

Dit jasje kocht ik bij de H&M in de sale en hoewel ik er eerst mijn twijfels bij had ben ik er nu helemaal happy mee. Hij is ook super leuk met een zwarte top er onder en een high waisted spijkerbroek en studded boots of loafers. Helemaal najaar proof dus :)

De tas die ik draag is van Carat23, een heel mooi merk van Caroline Riffi Ollite. Een tijdloze, stijlvolle clutch die¬†geschikt is voor iedere gelegenheid¬†en waar lekker veel in past! Zelfs je tablet past er in, dus hij is ook nog eens super handig voor zakelijk gebruik ūüėȬ†Daarnaast zijn de tassen ook nog eens duurzaam ontwikkeld!

Ik ben benieuwd wat je van mijn look vindt, dus laat het mij vooral even weten en geniet nog lekker van deze mooie zaterdag!

dsc_1454   dsc_1472  dsc_1469 dsc_1465 dsc_1459 dsc_1456    dsc_1492

Foto’s: Lisa Reulink

Shop the look:
Rokje: Zara
Top: H&M
Jasje: H&M
Schoenen: Zara
Clutch: Carat23
Horloge: Rosefield

Share Post