Blijf up to date!
Volg mijn blog en social media kanalen voor de mooiste looks, nieuwste merken, inspirerende interviews en nog veel meer!
Follow & share

Search:
Blonde girl on the move | A bit about me
Kom met mij in contact door een mail te sturen naar info@blondegirlonthemove.nl of laat een comment achter onder mijn blogposts of via mijn social media kanalen.
about,contact,blondegirlonthemove.blogger,blog,e-mail,socialmedia,social,blonde girl on the move,MichelleReulink
16523
page,page-id-16523,page-child,parent-pageid-6253,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,edgt-core-1.0,,hudson-ver-1.2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

A bit about me

Over het blog en de blondine er achter

About Blonde girl on the move

Het verhaal achter het merk

Blonde girl on the move is ontstaan vanuit mijn passie voor fashion, beauty en lifestyle en het schrijven hierover. Ik ben hier het liefst iedere dag mee bezig en wil dit graag delen met andere fashionista’s die hier net zoveel van houden als ik.

Blonde girl on the move is meer dan alleen een blog, het is een plek waar je inspiratie op kan doen op het gebied van fashion, beauty, lifestyle, reizen en lekker eten, de leukste interviews kan lezen en in aanraking komt met de mooiste nieuwe merken, hotspots en evenementen. Op mijn blog lees je niet alleen verhalen, maar neem ik je echt mee in mijn wereld, waarbij ik niet alleen maar op mijn kamertje aan het bloggen of vloggen ben, maar er juist op uit ga om de sfeer en beleving van een merk, evenement en hotspot te proeven en op jullie over te brengen. Ik interview eigenaresses van mooie modemerken, aanstormende talenten, fashionista’s, beauty experts en zo nog veel meer.

Waarom deze naam vraag jij je misschien af? Omdat ik altijd “on the move” ben! Of dat nou is om de leukste looks bij elkaar te shoppen, de lekkerste gerechten bij elkaar te sprokkelen, de nieuwste trends op het gebied van fashion, lifestyle en beauty te spotten, de leukste festivals te bezoeken of om de mooiste hotspots van over de hele wereld te ontdekken, ik ben altijd bezig. Daarnaast ben ik een echte blond type, ik houd van blond! Of het nou zomer, lente, winter of herfst is, blond kan altijd!

 

DSC_0032    DSC_0121    DSC_0087

About me

Inside information over de blondine achter deze website

Ik ben Michelle Reulink, de 24 jarige blondine achter Blonde girl on the move.
Al geruime tijd heb ik een grote passie voor mode, beauty en lifestyle en is het mijn droom om een eigen bedrijf op te richten op dit gebied. Hoewel ik uit een klein dorpje kom uit het oosten van het land, heb ik grote ambities en plannen en zal ik er alles aan doen om deze werkelijkheid te laten worden.

Ik had een aantal jaren geleden nooit gedacht dat ik blogger zou worden, omdat ik dacht dat het niets voor mij was. Toch heb ik in de afgelopen jaren steeds meer ontdekt wat ik wil en kwam ik er achter dat het oprichten van mijn eigen blog de uitkomst was waar ik mijn passie en creativiteit kwijt kan en mijn ambitieuze plannen kan uitvoeren.

Ik ben een beetje gek, creatief, altijd in voor een uitdaging, avontuurlijk, chaotisch, ambitieus en een grote shopaholic…
Ik wil de wereld ontdekken en nieuwe mensen leren kennen die mij inspireren en die dezelfde passie delen als ik. Ik vind het belangrijke om mezelf te blijven ontwikkelen en steeds weer nieuwe doelen voor mijzelf te stellen.

Never a dull moment!